Online cursus Badass Branding:

Creëer in 7 stappen

jouw unieke personal brand!

Online cursus Badass Branding

  Creëer in 7 stappen jouw unieke personal brand!

  Wil jij een supervette personal branding die helemaal past bij jou en je bedrijf maar wil je nog niet teveel investeren? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

  In deze cursus ga je in 11 modules aan de slag met jouw personal brand. In korte video’s neem ik je mee door de 7 stappen die jij kan zetten om zelf jouw personal brand te creëren. Naast de online leeromgeving krijg je van mij een uitgebreid werkboek om zelf mee aan de slag te gaan.

  Na het volgen van deze online cursus:

  • Heb jij jouw unieke personal branding staan
  • Weet je precies wat jouw kernwaarden zijn en wat je wil uitstralen
  • Trek je jouw ideale klanten aan door jezelf te zijn en te laten zien
  • Ken je de basis van werken met Canva

  Ik was zo excited dat ik de cursus in 1 avond heb doorlopen 😉 Wat een fijne & creatieve cursus om aan de slag te gaan met je personal branding. Ik heb het lang uitgesteld, maar deze cursus heeft mij echt houvast gegeven om ook daadwerkelijk stap voor stap aan de slag te gaan met als resultaat een brandboard waar ik trots op ben! Daarbij vond ik de module over het implementeren van je branding ook heel erg waardevol + het werkboek als naslagwerk en om eventueel ook uit te printen.
  Dogmom Ivanca – Pretty Paws B&B

  Voor wie is de online cursus Badass Branding?

  Deze cursus is voor vrouwelijke ZZP’ers die net beginnen met ondernemen, of die al even gestart zijn maar nog geen goede branding hebben (of een branding hebben die niet bij ze past en waar ze niet blij van worden.) Je weet dat het belangrijk is om goed zichtbaar te zijn en dat een goede personal branding daar heel erg bij kan helpen. Maar je hebt nog geen geld om een grote investering te doen of je vind het spannend om te investeren.

  Gelukkig kan je ook zelf aan de slag gaan met jouw personal brand! In deze online cursus creëer jij in 7 stappen jouw eigen personal branding. Die helemaal past bij jou en wat jij wilt uitstralen. Zodat jij jouw ideale klant vanzelf aantrekt!

  Wat krijg ik?

  • Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving.
  • Je kan de cursus in jouw eigen tempo volgen
  • Ongeveer 1,5 uur aan videolessen met praktische opdrachten
  • Een uitgebreid online werkboek
  • Mijn energie en inspiratie om lekker aan de slag te gaan met jouw personal brand
  • Optioneel: tegen een meerprijs is het mogelijk om eenmalig mijn persoonlijke feedback op jouw branding te ontvangen.

  Arlette neemt je stap voor stap mee om jouw branding neer te zetten. Heb je tussentijds een vraag of deel je je brandboard met haar, krijg je zeker al wat feedback terug van haar, zo fijn.

  Helaas had ik niet de hele avond de tijd, anders had ik hem diezelfde avond nog afgerond. Het is dus geen saaie en langdradige training, maar eentje waar het enthousiasme vanaf spat. Daar kunnen sommige nog wat van leren!
  Angela Vugts, Angela – Office Support

  De inhoud van de cursus

  • Module 1: Welkom en introductie
  • Module 2: Wat is personal branding?
  • Module 3: Waarom is personal branding belangrijk?
  • Module 4: Wat zijn jouw kernwaarden en vibe?
  • Module 5: Moodboard maken
  • Module 6: Kleuren kiezen
  • Module 7: Lettertypes bepalen
  • Module 8: Logo maken
  • Module 9: Jouw brand implementeren
  • Module 10: Afsluiting
  • Module 11: Bonusvideo De basis van Canva

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang duurt de online cursus?

  Je krijgt direct toegang tot de online cursus. Daarna kan je starten met het volgen van de modules wanneer het jou uitkomt. Elke module bestaat uit een video van 5-10 minuten en een praktische opdracht. Je kunt de cursus online en op jouw eigen tempo volgen, want je krijgt onbeperkt toegang.

  Moet ik al ervaring hebben met Canva?

  Nee! Ik leer je de basis van het werken met Canva die je nodig hebt om zelf je logo en huisstijl te kunnen maken.

  Wanneer start de cursus?

  De cursus staat al online. Je kan starten wanneer je wil. Je hebt onbeperkt toegang dus je kan de cursus en de opdrachten in je eigen tempo uitvoeren.

  Moet ik creatief zijn?

  Ook als je niet heel creatief bent kan je zelf aan de slag met deze cursus en jouw personal brand. Ik moedig je aan om vooral niet na te denken maar gewoon op je gevoel te vertrouwen. Kom je er toch niet uit? Je kan altijd persoonlijke feedback bijkopen of gelijk als kassakoopje toevoegen.

   

   

  Kan ik de kosten voor deze cursus opvoeren als zakelijke kosten?

  Zeker! Je kunt de kosten opgeven bij de Belastingdienst onder ‘Kennisontwikkeling’ en als ondernemers krijg je de BTW volledig. Na jouw bestelling ontvang je een BTW factuur per mail. Ben je nog niet gestart? Dan kan je deze kosten op een later moment met terugwerkende kracht opvoeren als ‘Opstartkosten’. Bewaar de factuur dus goed!

  Ik wil graag persoonlijke feedback toevoegen als kassakoopje. Hoe werkt dat?

  Tijdens deze cursus maak jij zelf een brandboard en logo. Als je de persoonlijke feedback aanschaft mag je als je klaar bent met ontwerpen de link naar jouw Canva bestanden met mij delen. Ik neem vervolgens binnen 2 weken een video voor je op waarin ik je feedback en tips geef om je ontwerpen nóg beter te maken. Ik laat dit dan ook gelijk in Canva zien.

  Heb ik een betaald abonnement van Canva nodig?

  Nee! Ik raad wel altijd een betaald account aan omdat dit zoveel meer mogelijkheden heeft. Maar ook met een gratis account kan je deze online training volgen en een uniek personal brand neerzetten.

  Stel hier je vraag