Referenties

Wat anderen zeggen over mij

Arlette is een vakmens. Ze is een kundige communicatieadviseur en weet teksten over complexe en brede onderwerpen uitstekend te fatsoeneren. Op inhoud en qua vorm. Ze is daarnaast een creatieve professional. Een glossymagazine maken over het vernieuwend en toegepast onderzoek bijvoorbeeld is voor haar a piece of cake. Of denk aan een publieksvriendelijk jaarverslag, of een lezenswaardige factsheet produceren aan de hand van onderzoeksresultaten. Daar draait ze haar hand niet voor om. Arlette kun je dus gerust met een opdracht op pad sturen. Haar adviezen, producten en bejegening zijn top in hun presentatie en excellent wat de kwaliteit ervan betreft. Arlette kun je kortom een opdracht toevertrouwen. Dat doe ik namelijk regelmatig.

Igor

Directeur, Nederlands Centrum Jeugdgezondheid

Ik wist zelf niet goed wat ik met mijn logo wilde, en was daarin erg zoekende. Arlette heeft mijn wensen weten te vangen en samen hebben we een logo gemaakt waar ik helemaal blij mee ben. Ze heeft er ook gelijk een praktisch brandboard en social media templates bij gemaakt. Ook heeft zij de teksten voor mijn website geschreven en geredigeerd, mijn advertentieaccount op Facebook ingericht en campagnes opgezet. Ik heb zelf totaal geen verstand van vormgeving, websites en social media. Daarom is het heel fijn dat er iemand met je meedenkt en advies geeft, maar ook gewoon lekker praktisch voor je aan de slag gaat.

Pamela

Vitavos

Wat ik zo ontzettend fijn vind aan het samenwerken met Arlette is dat we, samen met mijn andere VA’s, echt een team vormen. Ze staan naast me. Daar word ik heel gelukkig en blij van en dat maakt het voor mij allemaal beter te doen. Arlette is met haar brede marketing/communicatiekennis en ervaring flexibel inzetbaar, een kei in Canva en ze is niet bang om kritische vragen te stellen. Verder is ze betrokken, enthousiast en een fijn persoon om mee samen te werken.

Marieke Bouma

De Bbz Coach

Ik heb ruim 3,5 jaar met Arlette samengewerkt bij het NCJ. Deze kwaliteiten kenmerken haar het meeste vind ik: Ze houdt van aanpakken en zet plannen snel om in actie. Ze is in staat om complexe vraagstukken simpel en behapbaar te maken. Arlette is creatief, zet zich altijd voor de volle 100% in en laat zich niet stoppen door wat tegenslag. Moet er iets georganiseerd worden? Daar draait Arlette haar hand niet voor om. Met haar gevoel voor humor en een fijne energieke aanwezigheid is het fijn samenwerken met Arlette.

Linda

Communicatieadviseur, Nederlands Centrum Jeugdgezondheid

Arlette is sinds begin dit jaar mijn VA en wat een topper is deze dame! Ze schakelt moeiteloos door allerlei soorten werkzaamheden en is net zo ambitieus en enthousiast als ik ben. Haar houding: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ is fantastisch. Social media, websites, teksten, creatie van cursussen en Canva kennen geen geheimen voor haar. Daarnaast is ze ook behulpzaam en betrokken. Ben je op zoek naar een VA, die veel meer biedt dan je ”regular VA”. Dan kan ik je zeker Arlette aanbevelen.

Laura van Dam

Sweetchili Communicatie

Ik was op zoek naar iemand die feedback kan geven op de websiteteksten van mijn klanten. Hierbij is het voor mij belangrijk dat iemand niet puur taalkundig naar de teksten kijkt maar vooral vanuit marketing oogpunt. Het moeten converterende teksten zijn en daarbij is uiteindelijk juist taalgebruik ondergeschikt aan de boodschap. Dit wil niet zeggen dat er niet naar taal gekeken hoeft te worden, maar het is niet prioriteit. Het is fijn samenwerken met Arlette. Ze reageert altijd snel, staat altijd open voor feedback en komt de gemaakte afspraken na. Als je iemand zoekt die niet enkel op de zinsbouw en de d’s en t’s let, maar juist iemand die ook echt naar de boodschap van een tekst kan kijken, dan raad ik Arlette zeker aan.

Silvia Bogers

Silvia Bogers Coaching

Arlette heeft voor mij een tekst geschreven voor mijn website. Ik liep zelf continue vast in de juiste woorden. Uiteindelijk was het het steeds net niet. Ik heb mijn gedachten doorgestuurd naar Arlette en zij ging razendsnel hiermee aan de slag. Daarna was er eindelijk een tekst waar ik blij mee ben! Ik zou Arlette zeker aanraden aan anderen en ik zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van haar kunsten!

Hadassah

Hadassah Fotografeert

Volg me op Instagram

Kennismaken?

Wil je graag kennismaken of wil je meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen? Leuk! Neem dan vrijblijvend contact met me op door middel van dit contactformulier of mail naar arlette@virtualvos.nl.
Je kan ook direct een kennismaking inplannen.

5 + 5 =

Stel hier je vraag