Online zichtbaarheid

Jip en Janneke zijn altijd al ondernemend geweest. Ze wilden de wereld veroveren met hun eigen bedrijfje. Ze wisten dat ze niet alleen flyers moesten uitdelen, maar ook online moesten schitteren. Dus, met hun laptopjes op schoot, begonnen ze aan het avontuur van online zichtbaarheid. Jip glimlachte en zei: “Janneke, we moeten op het internet gaan pronken als twee pauwen met neonveren!” Janneke lachte en zei: “Ja Jip, laten we de digitale snelweg berijden als echte online cowboys!” Ze gaven elkaar een high-five en begonnen hun reis naar online roem.

Website

Ze bouwden als eerste een flitsende website met een frisse huisstijl. Jip had zijn beste stropdas omgedaan voor de foto’s en Janneke droeg haar mooiste hoed. “We moeten er professioneel uitzien, alsof we net uit de modebladen zijn gestapt!” riep Jip terwijl hij zijn haar netjes kamde.

Maar online zichtbaarheid draait niet alleen om mooie plaatjes. Jip en Janneke wisten dat ze hun klanten moesten verleiden met overtuigende woorden. Ze schreven pakkende teksten die klonken als een gouden nachtegaal die een vrolijk liedje zong.

Maar online zichtbaarheid draait niet alleen om mooie plaatjes.

Social media

Natuurlijk wilden Jip en Janneke niet alleen schitteren op hun website, maar ook op social media. Ze gaven hun posts een flinke dosis humor en deelden grappige foto’s van hun avonturen. “We laten de wereld lachen met onze memes en grollen Jip!” zei Janneke terwijl ze een gekke bek trok.

Rocksterren op internet

En toen gebeurde het. Mensen begonnen Jip en Janneke te vinden op het wereldwijde web. Ze kregen likes, reacties en berichtjes van enthousiaste klanten. Jip en Janneke sprongen van blijdschap op en neer. Online zichtbaarheid bleek een schot in de roos te zijn. Ze bereikten niet alleen meer klanten, maar kregen ook een hoop complimentjes. “Jip, we zijn net rocksterren op het internet!” riep Janneke uit terwijl ze een luchtgitaar speelde.

Laat zien wat je in huis hebt!

Dus, beste lezer, onthoud dit: als je zelfstandig ondernemer bent, laat de wereld dan zien wat je in huis hebt. Bouw een prachtige website, schrijf betoverende teksten en deel jouw avonturen op social media. Of laat mij dat doen. Wie weet sta jij binnen de kortste keren te shinen als een ware online superster.

Stel hier je vraag